Om bedriften

Maskinentreprenør Stig Kristiansen AS er en entreprenør-bedrift lokalisert i Tromsø. Siden 1978 har vi utført tjenester innen graving, vann- og avløparbeid, drenering, riving, massetransport og mye mer.


Bedriften vår kan spore sine røtter 40 år tilbake til 1978. Det var året 17-åringen Stig Kristiansen etablerte et enkeltmannsforetak med det formål å utføre gravearbeid, snørydding og massetransport. Han startet med en traktorgraver. Deretter fant han ut at han trengte en lastebil, og en gravemaskin, og enda en gravemaskin, og i dag har vi i vår maskinpark en rekke gravere mellom 0,8 til 20 tonn, hjullastere, mini-dumpere, lastebiler og 12 dyktige ansatte.

Maskinentreprenør Stig Kristiansen AS ble omgjort til et aksjeselskap i 1987, og er i dag sammen med sin søsterbedrift, Vacumkjempen Nord-Norge AS, eid av SK Gruppen AS.

Allsidig problemløser

Vår kjernekompetanse er innen drenering og inneklima, graving og grunnarbeid, vann og avløpssystemer og massetransport. Men vi har et stort fokus på å være allsidige problemløsere, og har lang erfaring med å løse utradisjonelle oppdrag.

Inneklima

Inneklima er kanskje en uvanlig ting for en maskinentreprenør å spesialisere seg i. Når vi befarer et bygg med vann- eller fuktproblemer tar vi i bruk våre 40 år som entreprenør og kan tilby en helhetlig løsning på problemet. Vi kan enten gjøre utvendige tiltak med konvensjonell drenering, og/eller tørke muren innenfra med elektroosmose. Siden 2003 har vi vært leverandør av EPS-fuktsikring for hele Nord-Norge, og kan tørke ut din kjeller – uten graving.

Verdier

Det er et faktum om vår bransje at en ikke overlever i lengden hvis en ikke er i stand til å levere en kvalitetssikker tjeneste til avtalt tid. Vi har holdt på i 40 år nå ved å alltid ha fokus på dette. Vi skal alltid utvikle alle våre ansatte, og sørge for at de har de verktøyene og kompetansen de trenger for å gjøre en best mulig jobb. Vårt mål er å være den første folk ringer når de har et problem.