vann og avløp

vann og avløp

Vann og avløp

Vi utfører alle typer oppdrag i forbindelse med vann og avløps-anlegg, og kan i tillegg utføre alle deler av jobben fra VA-søknad til montering og etterkontroll.


Typiske oppdrag innen vann og avløp kan være etablering eller reparasjon av vann-, kloakk- eller infiltrasjonsanlegg. Vi tar prosjektledelsen på arbeidet og kommunikasjonen mot kommunale etater, så du får en fast kontaktperson å forholde deg til.

Dette fagfeltet krever en kombinasjon av presise maskiner og faglig kompetanse. Heldigvis har vi begge deler! Våre ansatte har kursing i ADK og gjennom snart 40 år i bransjen har vi noen anleggsoppdrag bak oss. Til arbeidsutførelsen har vi en allsidig maskinpark med gravemaskiner fra 0,8 tonn til over 20 tonn. Kommer vi over kompliserte rørtekniske oppgaver har vi gode samarbeider med dyktige rørleggere, og kan koordinere arbeidet med disse for deg.

vann og avløp
vann og avløp

Akutte situasjoner

Oppstår det akutte situasjoner ved skader på VA-anlegget ditt kan vi hjelpe. Ikke bare har vi døgnvakt og kan rykke ut når som helst, men har også samarbeid med Vacumkjempen Nord-Norge AS som kan spyle og filme rør. Med denne metoden kan vi med stor nøyaktighet lokalisere hvor skaden ligger og gjøre presise utbedringer med så lite konsekvenser på området rundt som mulig.

Døgnvakt

Ved akutte situasjoner, ring vår døgnåpne vakttelefon:

984 84 000

Vi kan også hjelpe med

Kontakt

Telefon 974 84 000

post@stig-kristiansen.no

Maskinentreprenør Stig Kristiansen
Ringveien 69, 9018 Tromsø

 

Personvern og informasjonskapsler

Melding
Vi er sosiale

Følg oss på Facebook for å få med deg mer av alt vi driver med i Maskinentreprenør Stig Kristiansen >

NYHETSBREV

Sertifiseringer og medlemskap
  • Sentral Godkjenning
  • MEF